Wołowina (Polska, Europa, Ameryka Płd.)

productimageZYGA dostarcza mięso wołowe najwyższej jakości. Mięso wołowe pochodzi z najlepszych ras z Polski, Europy, Ameryki Południowej oraz Australii. Podczas odpowiednich warunków przetrzymywania mięso ma wystarczająco dużo czasu, aby dojrzeć co pozwala nam zagwarantować jego kruchość oraz soczystość. Wybrane elementy z mięsa wołowego kulinarnego – sezonowanego dzielimy, pakujemy i zaopatrujemy naszych klientów.

Elementy

Oferujemy następujące elementy wołowiny:

w1

Polędwica wołowa Antrykot wołowy bez kości Mięso wołowe
kulinarne-sezonowane
Wołowina zrazowa bez kości Rostbef wołowy bez kości Steki wołowe
Wołowina głowa bez kości Pręga wołowa bez kości Wołowina bez kości klasa II
Wołowina krzyżowa bez kości Łopatka wołowa bez kości Mielone wołowe
Wołowina ligawa Kark wołowy bez kości Podroby wołowe